TIETOA MEISTÄ

Sanni

Parturi-kampaaja & Ripsiteknikko


Hei olen Sanni. Valmistuin kampaajaksi vuonna 2011 Koulutuskeskus Salpauksesta Lahdesta. Tampereella/Pirkkalassa olen työskennellyt 4 vuotta Parturi-Kampaajana ja ripsiteknikkona. Sitä ennen tein töitä lahdessa parisen vuotta. Olen ollut tammikuusta 2017 äitiyslomalla ja aloitan lokakuun 2017 alusta työt omassa liikkeessä. Toivotan tervetulleeksi vanhat sekä uudet asiakkaat.

Mira

Parturi-kampaaja

Hei, Nimeni on Mira. Parturi-kampaaja urani alkoi vuonna 2005 Helsingin palvelualojen oppilaitoksesta. Olen kilpaillut hiusalalla vuosina 2006-2009. Olen työskennellyt Helsingissä, Kuusamossa sekä Tampereella. Tervetuloa minunkin puolestani, nähdään Studio Härmälänrannassa.

Anne

Suolahuone

Olen Anne Lahdesta. Olen suorittanut terveys- ja hoitoalan perustutkinnon, osaamisalana ikäihmiset sekä lapset ja nuoret (Valvira-rekisteröitynyt lähihoitaja). Olen myös kosmetologi ja muistihoitaja. Yrittäjyyden ohella opiskelen sosionomiksi Kotkassa ja jalkahoitajaksi Porvoossa. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvoinnista.